Görüşmeyi Başlat
1
Bilgi almak ister misiniz?
Kodu Tara
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Web Siteniz Bir Masraf Değil Yatırımdır.

Web Siteniz Bir Masraf Değil Yatırımdır.
Adem Tiryakioğlu

Adem Tiryakioğlu

Mali Müşavir

19.12.2020

Bir web geliştirme ajansı olarak, genel giderler veya harcamalar olarak adlandırılan web sitelerinin bir işletme için bir masraf olarak kabul edildiğini duyarız. "Bunun için bir bütçe bulmamız gerekecek" gibi bahaneler bazıları! Bu bakış açısını tamamen anlasak da, özellikle günümüzün bütçe kısıtlamaları nedeniyle, bu çok fazla anlam ifade etmiyor.

Bir web sitesine yatırım yapıldığında, yalnızca ölçülebilir hale gelip pozitif bir yatırım getirisi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yeni hedef pazarlara ulaşabilir, markanızı oluşturabilir ve daha fazla ziyaretçi çekebilir, tam olarak işiniz için doğru türden ziyaretçilere sahip olabilirsiniz.

Sürekli Yatırım
Söylediğimiz gibi; Başarılı bir web sitesi oluşturmak zaman, çaba ve yatırım gerektirir. Ayrıca SEO gibi sürekli teknik ve yaratıcı çalışmalar ve siteyi yöneten kişi tarafından doğru bakış açısı gerektirir. Başarılı Web ve Dijital Yöneticiler, bir web sitesinde sürekli olarak iyileştirme alanları ararlar.

Harika siteler kullanıcılarını ilgilendirir. Bunu daha iyi, daha kullanışlı ve daha ilgi çekici içerik sağlayarak yaparlar. Amaç sadece bilgi sağlamak değil, bilgileri benzersiz ve farklı bir şekilde kendi yönteminizle sağlamaktır. Her web sitesi geliştirilebilir. Sayfalarınızın her biri, onu kullanıcılarınız için daha iyi bir kaynak haline getirecek bir tür güncelleme kullanabilir.
Kendinize her gün yalnızca birkaç soru sorarak web sitenizi iyileştirmenin birden çok yolunu keşfedeceksiniz;

  • Kullanıcılarımın neye ihtiyacı var ve ne istiyor?
  • Web sitem onlara bunu veriyor mu? Değilse, nasıl olabilir?
  • En az ziyaret edilen sayfalarım hangileri?
  • Bunları en çok ziyaret edilenlere nasıl dönüştürebilirim?

Aslında, web sitenizin rakiplerinizden daha iyi olduğunu öğrenene kadar web sitenizdeki çalışmalar süresiz olarak devam etmelidir ve o zaman bile her zaman hedeflenecek başka amaçlar ve yazılacak yeni içerikler olacaktır.

Bu günlerde web siteniz, her zamankinden daha fazla, işletmenizin büyük bir parçası. Pazarlama stratejinizin tamamını yönlendirebilir, müşteri hizmetleri platformunuz olabilir ve müşterilerinizin davranışları hakkında değerli bilgiler sunmanın yanı sıra ürün ve hizmetler satabilir.


JumboSoft interaktif e-ticaret paketleri ile kendi e-ticaret sitenizi kurabilir, internetten satış yapabileceğiniz online mağazanızı açabilirsiniz. Hemen başvurarak 15 gün boyunca altyapımızı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. 
 

Yorumlar (0)

Herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorumuz siz yapın!

Yorum Yapın